Goooo!

by - július 17, 2019


És végre.

Furcsán kettős érzésekkel írom ezeket a sorokat. Egyszerre van bennem az újdonságba való belekezdés miatti lelkes izgalom, valamint a szorongás, hogy mi lesz, ha nem sikerül. Már nagyon régóta vacilláltam ennek a blognak az elindításán, az egyetlen pedig, ami eddig visszatartott, az a racionális gondolkodás: a barátaim mind azt tanácsolták, ne vágjak bele, mert tudták, hogy túlvállalom magam. Most mégis megtettem.

A miértet nem magyarázkodás céljából írom le, csupán szeretném, ha minden olvasóm tisztában lenne ennek a blognak a jellegével. Mivel korántsem tervezem bezárni a Metaforaszennyezést, és továbbra is az marad a fő felületem, a Readinspot nem fogom tudni teljes erőbedobással vezetni...

Azért indítom ezt a blogot, mert észrevettem, hogy szinte már csak azért olvasok könyveket és nézek filmeket, sorozatokat, hogy kipipálhassam őket a végeláthatatlan várólistámról, és rögtön ugorhassak is a következőre. Ez ennek a felgyorsult világnak a következménye: túl gyorsan növekszik azoknak a száma, amelyeket mindenképpelkellolvasnod vagy megkellnézned, te pedig állandóan lemaradva érzed magad. Ki kellett hát találnom egy megoldást, amivel lelassulhatok, hogy legyen időm gondolkodni is a könyveken és filmeken, ezt a célt pedig az értékelések, vélemények írása szolgálja.

És hogy ezért miért kellett külön blogot létrehozni? Egyszerűen azért, mert a Metaforaszennyezés fő témája az életmód és az önfejlesztés, és nem szerettem volna elárasztani ("szennyezni", haha) teljesen más jellegű tartalommal.

Köszönöm, hogy itt vagy, és további jó böngészést az oldalon! :)

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebookon és Instagramon! Ha pedig szívesen olvasnál tőlem más témákban, nézz fel a Metaforaszennyezésre! ♥

Talán ez is tetszhet még

0 megjegyzés